- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Échine de porc
Échine de porc
- Totale tijd 38min
- 15min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g d'échine de porc
3 carottes
1 oignon
20 cl de vin rouge
2 càc de fond de veau
20 cl d'eau
1 càc d'huile d'olive
sel
poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre en mode dorage et ajouter l’huile d’olive, l’oignon, la viande, les carottes, le sel et le poivre. Pendant ce temps préparer le bouillon en mélangeant l’eau et le fond de veau. Remuer régulièrement pendant 10min.
Stap 2 /3
Ajouter ensuite le vin et laisser réduire 3 minutes en remuant régulièrement.
Stap 3 /3
Ajouter le bouillon, mélanger. Mettre sous pression 10 minutes.







