- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Escalopes de veau, haricots verts
Escalopes de veau, haricots verts
- Totale tijd 9min
- 1min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Escalopes de veau
300 g Haricots verts
1 Gousse d’ail
1 Échalote
1 Boule de mozzarella
20 cl Purée de tomate
Sel
Poivre
1 càs Huile d’olive
10 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez la mozzarella en dés
Stap 2 /5
Pelez et émincez l’ail et l’échalote
Stap 3 /5
Faire revenir l’ail et l’échalote dans l’huile
Stap 4 /5
Ajoutez les escalopes et laissez dorer
Stap 5 /5
Ajoutez les haricots verts, la purée de tomate, la mozzarella et 10 cl d’eau, assaisoner, et mettre sous pression 5 minutes.