Cookeo

Welkom in de wereld van Cookeo, waar koken eenvoudig en inspirerend is. Cookeo is het eerste interactieve apparaat met talloze kookfuncties en een elegant design. Tijdbesparend met veel recepten die in minder dan 10 minuten klaar zijn. Stomen, stoomkoken, sudderen enz. Volg het stappenplan op het display en klaar is kees!

undefined

Wat kan Cookeo voor jou betekenen?

Dagelijks nieuwe inspiratie

Maximale inspiratie dankzij talloze innovatieve kookfuncties. Vind recepten op basis van jouw beschikbare ingrediënten, tijd en nog veel meer.

undefined

Bijzonder gebruiksvriendelijk

Speciaal voor jou is er nu het Cookeo-stappenplan. Controleren wordt overbodig, de druk wordt automatisch afgelaten. Vaatwasbestendige onderdelen.

undefined

Klaar in een mum van tijd

Kip met curry bereiden in slechts 14 minuten? Met de hogedrukfunctie van Cookeo bereid je meer dan 100 gerechten in minder dan 15 minuten.

undefined

Kies de Cookeo die bij jou past

vergelijker

Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal

Verlaagde prijs € 229,00 Oorspronkelijke prijs € 369,00*

* Dit is de laagste prijs op moulinex.be in de afgelopen 30 dagen

Op voorraad

Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal

Hoe gebruik en onderhoud ik mijn Cookeo ?

undefined

Download de Cookeo app!

Deel recepten en tips met de community, ontdek elke maand themarecepten en maak je boodschappenlijstje. Je vindt er ook recepten om overschotjes uit de koelkast te verwerken. Onze geconnecteerde toestellen volgen de recepten online op. Word lid van de community van 5 miljoen gebruikers wereldwijd!

undefined

Handige accessoires voor Cookeo

Haal meer uit je Cookeo multicooker met de speciaal ontworpen accessoires en onderdelen. Met onze extra’s, zoals bakvormen en glazen kommen, spelen wij specifiek in op jouw behoeften.

undefined

Ontdek een wereld van eenvoud en inspiratie met Cookeo

De Cookeo multicooker staat garant voor een nieuwe leuke en praktische manier van koken en zal perfect zijn plaats vinden tussen je pannen en kleine apparaten. Weet je echter niet zeker welk model je moet kiezen? Ontdek hieronder onze gids om je te helpen te ontdekken welke multicookers het beste bij je behoeften passen.


Om de juiste cooker te kiezen, moet je weten waarin de modellen verschillen. Eerst en vooral hebben alle Cookeo-producten een gezinscapaciteit van 6 liter om tot 6 gasten te bedienen. Elk model wordt geleverd met dezelfde accessoires.


Er zijn echter nog andere belangrijke verschillen die je zullen helpen de juiste keuze te maken.


Wat zijn de verschillende kenmerken van de Cookeo?


Om onderscheid te maken tussen de modellen moet je rekening houden met onderstaande kenmerken:

  • Aantal ingebouwde recepten;
  • Snelheid van koken;
  • Productconnectiviteit voor toegang tot nog meer recepten en diensten;
  • Aantal kookprogramma's om verschillende gerechten te bereiden;
  • Soort instructies op het scherm voor het bereiden van recepten;
  • Je budget, want de prijs van een Cookeo varieert afhankelijk van de mogelijke functies en diensten.
  • Hieronder vergelijken we drie types Cookeo: Cookeo Touch Wifi, Cookeo+ Grameez en Cookeo+!

Hoe werkt een Cookeo multicooker?


Laten we, voordat we in detail ingaan op de kenmerken van de verschillende producten, eerst eens kijken hoe de Cookeo multicooker nu eigenlijk werkt. In feite is dit erg eenvoudig, want dit toestel kookt gewoon volgens jouw wensen.


Koken onder druk of snelkoken


Met dit programma kan voedsel een pak sneller worden bereid dan met traditionele methoden. Zo kun je je Cookeo gebruiken als snelkookpan en zorgen voor de perfecte bereiding van talrijke gerechten, zoals soepen, groenten, braadstukken en stoofschotels.


Stomen


Het zachtjes stomen van kwetsbare ingrediënten, zoals vis en spinazie, voorkomt dat ze tijdens het kookproces beschadigd raken.


Sudderen


Een Cookeo kan ook worden gebruikt als slowcooker. Een suddergerecht maakt langzaam koken mogelijk en is uitermate geschikt voor vlees of stoofschotels.


Bruinen


Door je favoriete ingrediënten een bruine kleur te geven, geef je ze een knapperig uiterlijk.


Warmhouden


Zodra de kookcyclus is voltooid, schakelt het apparaat automatisch over op de modus ‘warm houden’. Met deze warmhoudfunctie blijft de inhoud van je cooker tot maar liefst 5 uur lang warm!


Opwarmen


Met de Cookeo multicookers kun je zelfs je restjes opwarmen!


Zoals je kunt zien, biedt Cookeo talrijke voordelen en is het een gedroomde assistent in de keuken. Dankzij dit apparaat hoef je niet na te denken over kooktijden of temperatuurinstellingen, want Cookeo past de juiste kookparameters aan het recept en het aantal gasten aan. Bovendien ontlucht het automatisch voor totale veiligheid!


Deze modellen hebben allemaal een handmatige stand, zodat je het braden en koken zelf kunt regelen. Dit betekent dat je volledige controle hebt over de duur en het kookproces. Je kunt je cooker gebruiken zoals je wilt. Selecteer de kookstand en de kooktijd voor al je kleine en grote gerechten.


Om zo georganiseerd mogelijk te werk te gaan, is er ook een uitgestelde startmodus. Hiermee kun je beginnen met koken op een door jou gewenst moment. Zo kun je ervoor zorgen dat er een warm gerecht klaarstaat als je thuiskomt van je werk.


Waarom kiezen voor een Cookeo multicooker?


De Cookeo is je ideale partner voor snelkoken dankzij de hogedrukkookstand. Het selecteert automatisch het juiste kookprogramma volgens het gerecht en recept van jouw keuze om je leven makkelijker te maken. Met deze handige alles-in-één aanpak kun je in één pot bruinbakken, onder druk koken of stomen op de ideale temperatuur. Extra veilig en makkelijk dus! Het deksel is eenvoudig te openen en te vergrendelen. De hoogwaardige binnenpan met antiaanbaklaag heeft twee handgrepen en is vaatwasmachinebestendig. Zo hoef je je toestel na je maaltijd zelfs niet met de hand te reinigen!


Meer informatie over drie types Cookeo multi-cookers


Cookeo Touch Wifi


Deze elektrische multicooker is een van de meest geavanceerde en heeft een onbeperkt aantal recepten beschikbaar dankzij de wifiverbinding. Het wordt geleverd met een gedetailleerde videogids waarin elke voorbereidende stap wordt toegelicht. Je zult nooit meer zonder inspiratie komen te zitten, want de vele recepten worden voortdurend bijgewerkt! Eenmaal verbonden met je wifinetwerk, heb je toegang tot alle recepten in de Cookeo-app (die van Moulinex en alle leden van de gemeenschap), elke dag rechtstreeks gedownload naar je apparaat.


Cookeo+ Grameez


Cookeo+ Grameez biedt 200 ingebouwde voorgeprogrammeerde recepten. Dankzij Bluetooth-technologie kun je je apparaat verbinden met de app voor onbeperkte recepten en je kookkunsten controleren vanuit het comfort van je woonkamer. Geen zin of tijd meer om naar de winkel te gaan? Met de aangesloten weegschaal kun je je ingrediënten wegen en inspiratie opdoen op basis van het exacte gewicht van datgene wat je in huis hebt. Heb je bijvoorbeeld 200 gram wortelen en 300 gram kip in je koelkast? Vertrouw in dat geval op Cookeo om je te inspireren!


Zo wordt Cookeo+ Grameez je persoonlijke culinaire assistent die je door de vier menu's leidt. Met zijn 2,8" scherm kun je je laten leiden door de gedetailleerde instructies voor elk recept in tekstformaat. Zoek de recepten uit de applicatie direct op het scherm van je toestel. Je hoeft je smartphone zelfs niet bij je in de buurt te houden. Volg eenvoudigweg de verschillende stappen en Cookeo doet alles voor jou!


Verwen je gezin met talrijke recepten dankzij 6 kookprogramma's: koken onder druk, stomen, sudderen, bruinen, zachtjes koken, opwarmen en warmhouden.


Cookeo+


Dit klassieke model heeft 180 ingebouwde recepten om je elke dag te inspireren. Het voordeel van de ingebouwde recepten is dat je de Cookeo al het koken zelf kunt laten doen. Verspil geen tijd meer met het zoeken naar het juiste programma of de juiste kooktijd, want je apparaat doet alles voor jou!


Ontdek tot slot ook de vele andere producten onder de categorie koken & frituren of keukenrobots van Moulinex, zoals , Companion , air fryers , friteuses , andere multicookers , ovens , foodprocessors , keukenrobots en hakmolens & groenteraspen