- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm in groene currysaus
Zalm in groene currysaus
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
2 el Neutrale olie
2 teentje Fijngehakte knoflook
1 tl Versgeraspte gember
2 Grote groene paprika, in reepjes gesneden
1 Fijngehakte ui
2.5 el Groene currypasta
400 g Kokosmelk
1 Limoen (sap en schil)
20 cl Water
0.5 tl Maïzena
4 straaltje Zalmfilets (120 g per stuk)
4 Groene uien, dun gesneden
4 el Fijngehakte verse koriander
4 tl Gemalen pinda's
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Voeg de olie, knoflook, gember, paprika en ui toe aan de kom.
Stap 3 /6
Bak 2 minuten. Voeg de currypasta, kokosmelk, limoensap en -zeste, water en maïzena toe en roer.
Stap 4 /6
Leg de zalm op de grill in de hoogste positie, boven de currysaus.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken
Stap 6 /6
Serveer warm met lente-uitjes, koriander en pinda's.