- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Yaourt velouté au chocolat
Yaourt velouté au chocolat
- Totale tijd 8u 5min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (7)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
8 personnes
80 cl Lait entier UHT
200 g Chocolat noir pâtissier
60 g Sucre en poudre
1 sachet Ferments lactiques
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Dans un bol, mélanger le lait, le chocolat et le sucre. Une fois le chocolat fondu et refroidi (40 °C), ajouter les ferments et remuer.
Stap 3 /7
Verser dans le moule à gâteau.
Stap 4 /7
Verser 5 cl d'eau dans la cuve.
Stap 5 /7
Déposer le moule dans le panier vapeur.
Stap 6 /7
Cuisson des yaourts.
Stap 7 /7
Sortir le moule, remuer le yaourt. Laisser refroidir. Verser dans les verrines. Conserver les yaourts au réfrigérateur.





