- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Verrines de haddock et fèves
Verrines de haddock et fèves
- Totale tijd 19min
- 5min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Filet de haddock
20 cl Lait
20 cl Eau
Sel, poivre
400 g Fèves surgelées pelées
10 cl Crème liquide entière (30% de MG) fouettée
2 càc Huile végétale
Accessoires
Panier vapeur Lot de 6 verrines
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Verser 20 cl d'eau au fond de la cuve. Placer le panier rempli de fèves. Assaisonner.
Stap 3 /5
Cuisson sous pression.
Stap 4 /5
Sortez le panier avec les fèves et réserver. Verser le lait, l'eau et l'huile dans la cuve. Ajouter le haddock. Faites mijoter 15 min maximum.
Stap 5 /5
Émietter le haddock. Mixer fèves avec du jus. Incorporer la crème. Servir dans les verrines.






