- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté poireaux St Jacques
Velouté poireaux St Jacques
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 Blanc de poireaux
2 Pommes de terres
1 l D'eau
2 Bouillons cubes (fondants)
15 Noix de St Jacques
20 cl Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer poireaux Découper en dés les pommes de terres
Stap 2 /6
Mélanger poireaux / pommes de terres et eau Cuire 10 min sous pression
Stap 3 /6
Mixer le tout (pas dans la cuve) Ajouter les bouillons cubes et la crème fraîche
Stap 4 /6
Maintien au chaud
Stap 5 /6
Faire dorer les St Jacques 2 min de chaque côté
Stap 6 /6
Servir le velouté et disposer les st jacques






