- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de tomates, poivrons et chorizo
Velouté de tomates, poivrons et chorizo
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg tomates
2 poivrons rouges
0.66 chorizo fort
70 cl eau
1 pincée curry
1 pincée curcuma
1 pincée paprika
1 càs basilic
1 càs sel
1 càs huile
1 oignon
Bereiding
Stap 1 /5
Couper l’oignon en lamelles et faites revenir avec l’huile en mode dorer jusqu’à ce qu’il devienne translucide
Stap 2 /5
Ajouter les poivrons découpés en petits morceaux et arrêter le mode dorer
Stap 3 /5
Ajouter les tomates coupées en 4, l’eau, les épices et le sel
Stap 4 /5
Couper le chorizo en petits dés et les mettre dans la cuve. Bien mélanger et passer en mode sous pression pendant 14 minutes
Stap 5 /5
Une fois la cuisson terminée, ajouter le basilic et mixer jusqu’à ce que le velouté soit bien lisse .







