- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de haricots au lard
Velouté de haricots au lard
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
900 g Haricots blancs cuits
30 g Beurre (ou Saindoux)
150 g Oignon pelé et ciselé
30 g Farine
120 g Lardons fumés
90 cl Bouillon de volaille
3 càs Cerfeuil lavé et haché
30 cl Crème liquide
1 Bouquet garni
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Mettre le beurre dans la cuve.
Stap 3 /7
Faire fondre. Ajouter et colorer les lardons. Retirer. Ajouter l'oignon et cuire 3 minutes. Verser la fariner et mélanger.
Stap 4 /7
Ajouter les haricots, le bouquet garni le bouillon dans la cuve. Assaisonner.
Stap 5 /7
Cuisson sous pression.
Stap 6 /7
Retirer le bouquet. Mixer avec la crème. Filtrer.
Stap 7 /7
Décorer de cerfeuil avant de servir.






