- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de cresson à la ricotta
Velouté de cresson à la ricotta
- Totale tijd 24min
- 15min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 botte Cresson lavé 2 fois (grosses tiges supprimées)
1 Oignon pelé et ciselé
2 càs Huile d'olive
100 g Haricots blancs cuits (ou dés de pommes de terre)
150 g Ricotta
2 Ail pelé, dégermé
60 cl Bouillon de légumes ou de volaille
4 càs Parmesan râpé pour agrémenter (option)
12 feuille Sauge lavées et émincées
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher l'ail.
Stap 3 /8
Hacher l'oignon.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire caraméliser l'oignon.
Stap 6 /8
Ajouter cresson, bouillon, ail et haricots.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Mixer avec la ricotta. Servir avec les feuilles de sauge et saupoudré de parmesan.







