- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté de Butternut à la crème
Velouté de Butternut à la crème
- Totale tijd 33min
- 10min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg de courge butternut
2 poireaux
2 oignons
1 pomme de terre
500 ml lait
500 ml bouillon de volaille
50 g beurre
3 càs crême fraiche
1 pincée sel
1 pincée poivre
2 pincée Muscade moulue
Bereiding
Stap 1 /3
Couper les oignons et la butternut en morceaux. Faire rissoler dans le beurre
Stap 2 /3
Ajouter le restant des légumes coupés en morceaux. Le lait et le bouillon.
Stap 3 /3
Ajouter la crème fraîche. Mixer, saler, poivrer et mettre de la noix de muscade moulue.








