- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté champignons au lin
Velouté champignons au lin
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
600 g Champignons de Paris, pelés ou rincés, coupés en 4
3 morceau Pomme de terre (90 - 100g) pelée et coupée en morceaux
3 morceau Échalote pelée et coupée en morceaux
3 càs Huile de tournesol
3 càc Graines de lin
3 càc Graines de lin moulues
90 cl Bouillon de légumes
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Placer l'huile dans la cuve et colorer l'échalote.
Stap 3 /5
Ajouter les autres légumes, le bouillon et les graines de lin moulues.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Mixer finement, répartir dans les bols ou les assiettes. Décorer de graines de lin.







