- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Velouté asperges mascarpone
Velouté asperges mascarpone
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
30 Asperges vertes calibre 1,5-2,2 lavées et pelées
3 morceau Echalote(s) épluchée(s) et coupée(s) en morceaux
3 cube Pomme(s) de terre pelée(s) et coupée(s) en cubes
75 cl Bouillon de légumes (ou eau)
150 g Mascarpone
3 càs Olives noires dénoyautées hachées finement
3 tranche Bresaola taillé en fines lanières
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Ciseler l'échalote
Stap 3 /7
Couper les pommes de terre en cubes.
Stap 4 /7
Couper la base des asperges sur 4 à 5 cm. Couper les asperges en tronçons.
Stap 5 /7
Placer les tronçons d'asperge, l'échalote, les pommes de terre et le bouillon dans la cuve.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter le mascarpone et mixer en rectifiant l'assaisonnement. Garnir d'olives et bresaola.



