- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau sauce roquefort et champignons
Veau sauce roquefort et champignons
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
180 g Escalope de veau
30 g Ognon rouge
30 g Échalote
10 cl Crème liquide allégée
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
150 g Roquefort
400 g Champignons frais
250 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /3
Faite rissolé oignon échalote sel poivre et le veau puis retirer le veau une fois cuit
Stap 2 /3
Ajouter les champignons et cuire sous pression, une fois fini retirer l’eau
Stap 3 /3
En mode maintient au chaud, Ajouter le roquefort et la crème liquide et le veau, une fois tout fondu c’est prêt








