- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Veau aux olives vertes
Veau aux olives vertes
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg de saute de veau
400 g De lardons fumes
1 Oignons
4 Echalottes
3 Gousses d’ail
8 Champignons de Paris
1 càs De thym
4 Feuilles de laurier
35 Olives vertes dénoyautées
30 cl De rosé
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les echalottes, l’oignon, l’ail et les champignons.
Stap 2 /5
Allumer le cookeo et choisir dorer pour la cuisson, quand il est chaud y verser les lardons, les echalottes, l’ail et l’oignon et faire revenir 3 minutes puis réserver
Stap 3 /5
Verser le veau et le faire dorer sur toutes les faces pendant 5min
Stap 4 /5
Ajouter au veau la farine, les épices et les lardons avec les echalottes, l’oignon et l’ail puis le vin et passer en cuisson sous pression 20min
Stap 5 /5
La cuisson terminée ajouter les olives et les champignons et remettre en cuisson sous pression pendant 2min C’est prêt !







