- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tortellini ricotta épinards
Tortellini ricotta épinards
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
170 g Tortellini ricotta et épinards
4 morceau Tomate sechée
70 g Purée de tomates séchées
20 cl Crème liquide
1 càs Ciboulette
Sel, poivre
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Cette recette est prévue pour un compartiment My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 3 /6
Dans un récipient, mélanger la purée de tomate, la crème et la ciboulette.
Stap 4 /6
Mettre les tortellinis et les tomates séchées dans le compartiment. Verser le mélange précédent sur les tortellinis. Saler, poivrer et mélanger.
Stap 5 /6
Une fois les 3 compartiments préparés, verser 40 cl d’eau dans la cuve et placer l’accessoire.
Stap 6 /6
Lancer la cuisson en mode manuel Haute pression pendant 30 min.