- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tortellini épinards ricotta
Tortellini épinards ricotta
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Tortellini frais, farcis au jambon crû
400 g Epinard en boîte
0.5 Oignon pelé et émincé (ou émincé surgelé)
200 g Ricotta
4 càs Noix hachées (option)
20 cl Bouillon de légumes (ou eau)
2 càs Huile d'olive
Sel, poivre
Fromage râpé (option) pour accompagner
Bereiding
Stap 1 /6
Prépaper les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile.
Stap 3 /6
Ajouter l'oignon et colorer légèrement.
Stap 4 /6
Ajouter les tortellini. Saler et poivrer. Verser le bouillon. Ajouter épinards et ricotta sans mélanger.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 2 min
Stap 6 /6
Ouvrir. Mélanger. Laisser reposer 5 min. Servir avec noix et fromage.






