- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tomates farcies avec chair et champignons
Tomates farcies avec chair et champignons
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
200 g Riz blanc long grain
6 Tomates
250 g Chair de porc ou de volaille
4 Champignons de Paris
1 Gousse d'ail
1 Petit oignon
4 Brins de persil
0.5 Cube de volaille ou boeuf
450 ml D'eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Dans un hachoir, vous mixez les 4 champignons de Paris avec l'oignon, la gousse d'ail et les brins de persil et vous incorporez à la chair de viande. Mélangez bien le tout, salez et poivrez.
Stap 2 /3
Coupez le chapeau des tomates, les vider et les remplir du mélange précédent, remettre le chapeau dessus
Stap 3 /3
Dans le cookéo, mettre le riz, puis les tomates remplies dessus, répartir le mélange eau et cube de volaille ou bœuf et lancez la cuisson sous pression pour 10 minutes







