- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tomates farcies à l oeuf
Tomates farcies à l oeuf
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 tomates
1 oignon
4 oeufs
150 g champignon
1 càc chapelure
150 g carotte
1 pincée sel poivre piment doux
2 càs crème
1 cubes ail persil
Bereiding
Stap 1 /8
Videz vos tomate mettre la chaire de coter dans un bol
Stap 2 /8
Faite dorer l oignon finement couper avec le cube ail persil
Stap 3 /8
Ajouter la carotte en fine lamelle avec les champignon et la chaire de tomate
Stap 4 /8
Saler poivrer laisser mijoter
Stap 5 /8
Mettre dans le fond des tomate 1 càc de chapelure casser l oeuf par dessus
Stap 6 /8
Ajouter une goutte de crème épaisse un peut de sel de poivre du persil et une pointe de piment doux Fermez vos tomates
Stap 7 /8
Placer vos tomate sur la préparation dans le fait tous
Stap 8 /8
5 min cuisson sous pression





