- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tomates à la provençale à l'extra crisp
Tomates à la provençale à l'extra crisp
- Totale tijd 39min
- 15min
Voorbereidingstijd - 24min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 Tomates
4 Gousses d'ail
2 càs Persil haché
2 càs Herbes de Provence
2 càs Chapelure
Sel
Poivre
Huile d'olive
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /3
Couper les tomates en 2, les saler et les retourner sur une assiette pendant 15min. Hacher l'ail et le persil.
Stap 2 /3
Faire chauffer l'huile dans le Cookeo en mode dorer, mettre les tomates (le bombé vers le haut) pendant 3-4min, les retourner. Saler, poivrer.
Stap 3 /3
Arrêter de dorer et débrancher le Cookeo. Déposer sur chaque moitié de tomate le mélange ail/persil, les herbes de Provence et la chapelure. Ajouter un filet d'huile d'olive par dessus. Placer l'extra crisp mode manuel 200°C pendant 20min.






