- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrines de foie gras
Terrines de foie gras
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
450 g Foie gras cru dénervé à température ambiante
3 càs Rhum vieux
Gousse de vanille fendue en deux
3 càc Poivre blanc concassé
6 g Fleur de sel
Accessoires
Lot de 6 verrines Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire mariner le foie gras 4h dans le mélange rhum, vanille, sel et poivre. Répartir dans les verrines en tassant bien et fermer.
Stap 3 /5
Verser 25 cl d'eau dans la cuve. Placer les verrines dans la cuve.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson, retirer les verrines et réserver au frais au moins 3 jours.