- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Terrine de poisson au safran
Terrine de poisson au safran
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
480 g Filet de poisson blanc désarêté, haché
3 Oeuf
1.5 dose Safran
60 g Echalote ciselée finement
200 g Crème liquide
6 càc Miel liquide
3 càs Fécule de maïs
30 cl Huile de tournesol
2 càc Moutarde
6 càc Bisque de homard
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /9
Ciseler finement l'échalote.
Stap 3 /9
Monter une mayo avec jaune, huile, 1/2 miel, moutarde, bisque.Réfrigérer.
Stap 4 /9
Mixer crème, poisson, blanc d'œuf, fécule et 1/2 miel.
Stap 5 /9
Verser un peu d'huile dans la cuve.
Stap 6 /9
Colorer les échalotes avec le safran. Assaisonner. Ajouter au mélange poisson/crème.
Stap 7 /9
Rincer la cuve. Répartir dans des moules à muffins. Les filmer. Placer dans le panier avec 20 cl d'eau dans la cuve.
Stap 8 /9
Cuisson sous pression : 12 min.
Stap 9 /9
Servir tiède ou bien froid avec la mayonnaise.







