- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Teriyaki de riz au poulet
Teriyaki de riz au poulet
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Riz basmati
2 Escalopes de poulet coupées en cubes
1 Carotte coupée en rondelles
270 g Champignons de Paris émincés grossièrement
1 Oignon émincé
1 càs Huile de sésame grillé
2 càs Sauce Teriyaki
Bouillon de volaille dégraissé
Court bouillon citron et fines herbes
4 càs Jus d’orange
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir l’oignon et les champignons dans l’huile de sésame 2 minutes. Ajoutez les carottes et mélangez le tout 2 minutes supplémentaires. Stoppez la cuisson.
Stap 2 /3
Mélangez les carrés de bouillon (volaille et court-bouillon citronné) et le jus d’orange dans les 200 ml d’eau. Versez le bouillon préparé dans la cuve, ajoutez le riz et mélangez le tout. Enfin, versez la sauce Teriyaki et mélangez à nouveau.
Stap 3 /3
Cuisson sous pression 8 minutes