- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine jarret de boeuf petit pois olives citron confit
Tajine jarret de boeuf petit pois olives citron confit
- Totale tijd 1u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
600 g Jarret de boeuf
2 càs D’huile d’olive
1 Oignon
1 Gousse d’ail
250 g Petit pois
100 g Olives verte denoyautées
1/2 citron confit
1 càc D’épices pour tajine
Coriandre
Persil
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre l’huile dans la cuve, faire dorer la viande 2 min sur les 2 cotés
Stap 2 /5
Émincez l’oignon et l’ail, réserver la viande et ajouter l’oignon et l’ail dans la cuve faire dorer 2 min
Stap 3 /5
Ajouter les épices à l’oignon et l’ail, mélanger et mettre la viande. Couvrir d’eau et lancez la cuisson sous pression ( ajustez le temps de cuisson en fonction de la portion de viande )
Stap 4 /5
Réservez la viande. Ajouter a la sauce les petits pois, coriandre, persil et remettre sous pression
Stap 5 /5
Ajouter la viande, les olives et le demi citron émincée tres finement. Laissez mijoter








