- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de cabillaud aux olives
Tajine de cabillaud aux olives
- Totale tijd 28min
- 20min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Cabillaud
40 g Olives vertes dénoyautées
0.5 Citron confit (pulpe retirée, peau taillée en dés)
255 g Tomate hachée
2 Pommes de terre
2 gousse Ail pelées, dégermées et hachées
0.5 càs Ras-el-hanout
1 pincée Safran
0.5 càc Gingembre en poudre
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Hacher l'ail.
Stap 3 /5
Placer tomates, ail, épices, sel, poivre, citron, olives dans la cuve. Mélanger. Ajouter les pommes de terre et 1/2 verre d'eau.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression.
Stap 5 /5
Ajouter le poisson. Lancer un dorage pour 5 à 7 minutes, puis servir.






