- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Stoemp au Céleri
Stoemp au Céleri
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Beau céleri branche
800 g Pommes de terre
1 Gros oignon
2 càs Raifort
2 càs Crème épaisse
2 càs Beurre
12 cl Eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Laver et détailler le céleri en morceaux. Éplucher et couper les pommes de terre en 4. Hacher l'oignon en gros morceaux
Stap 2 /4
Mettre 1 càs de beurre et l'oignon dans la cuve pendant le préchauffage et lancer le mode Rissolage Moyen pendant 2 minutes. Quand l'oignon est translucide, ajouter le céleri et les pommes de terre. Saler et poivrer.
Stap 3 /4
Ajouter l'eau et lancer le mode Express pendant 10 minutes.
Stap 4 /4
Écraser grossièrement à la fourchette ou mixer légèrement. Ajouter le reste du beurre, la crème épaisse et le raifort et mélanger.




