- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spaghettis de la mer
Spaghettis de la mer
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Fruits de mer congelés
500 g Spaghetti
4 càs crème fraîche
Persil
1 échalote
0.5 oignon
sel et poivre
1 càs Huile d'olive
Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Emincez l'échalote et l'oignon. Hachez le persil
Stap 2 /5
En mode dorer, Faites revenir l'échalote et l'oignon 2 minutes avec l'huile d'olive.
Stap 3 /5
Ajoutez les fruits de mer et les cuire jusqu'à qu'ils soient juste décongelés.
Stap 4 /5
Ajoutez les spaghettis coupés en 2. Couvrir d'eau les ingrédients. Salez et poivrez. Mettre sous pression pendant 12 minutes.
Stap 5 /5
Ajoutez la crème fraîche, ajustez l'assaisonnement, ajoutez quelques feuilles de persil.







