- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Spaghetti de la mer
Spaghetti de la mer
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
400 g Cabillaud
500 g Moules décortiquées
200 g Petites Crevettes décortiquées
100 g Oignon émincé
2 gousses d'ail
1 pincée Colorant alimentaire pour paella (1dose)
1 pincée Safran (1dose)
1 càc Piment fort en poudre
2 càs Huile olive
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
3 pincée Herbe de Provence
1 càc Concentré de tomates
20 cl Vin blanc
350 g Spaghetti
Bereiding
Stap 1 /3
Risolage oignons émincés
Stap 2 /3
Ajouter les autres ingrédients sauf les spaghettis et cuison sous pression 2 minutes
Stap 3 /3
Cuire des spaghettis pour accompagner le plat








