- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Selle d'agneau aux champignons et vin blanc
Selle d'agneau aux champignons et vin blanc
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Selle d'agneau
1 Oignon
1 càs D'huile
100 ml Vin blanc
1 Boite de champignons émincés
2 càc De fond de veau
1 Verre d'eau
1 càs De farine
150 ml D'eau
Accessoires
Grameez
Bereiding
Stap 1 /5
Préparez tous les ingrédients : - émincer l'oignon - mélanger le fond de veau dans le verre d'eau
Stap 2 /5
En mode dorer, faire revenir l'oignon avec la cuillère à soupe d'huile pendant 1 minute
Stap 3 /5
Ajoutez la selle d'agneau et les champignons et laissez dorer pendant 5 minutes en retournant la selle de temps en temps
Stap 4 /5
Ajoutez la farine et le fond de veau mélanger dans le verre d'eau et le vin blanc, mélanger et rajouter les 150ml d'eau.
Stap 5 /5
Mode cuisson sous pression pendant 45 minutes Dégustez. Bon appétit







