- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauté de crevettes tandoori
Sauté de crevettes tandoori
- Totale tijd 7min
- 6min
Voorbereidingstijd - 1min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Crevettes décortiquées
5 g Gingembre frais haché
1 càc Epices tandoori
1 càs Huile d'olive
3 Coriandre fraîche hachées
1 Citron (jus)
Sel
1 gousse Ail, dégermée, hachée
400 g Chou romanesco lavé
10 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Décortiquer les crevettes.
Stap 3 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /8
Faire revenir les crevettes, les épices, le gingembre et l'ail.
Stap 5 /8
Saler. Ajouter le jus de citron et retirer.
Stap 6 /8
Mettre l'eau, le sel et le chou romanesco dans la cuve.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression
Stap 8 /8
Servir le chou avec une noix de beurre, dresser autour les crevettes et la coriandre.





