- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Sauce voronoff pour accompagner viande rouge
Sauce voronoff pour accompagner viande rouge
- Totale tijd 32min
- 2min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 Oignon
2 Échalotes
5 càs Sauce Worcestershire
5 cl Cognac
1 càs Moutarde
1 càc Concentré de tomate
1 càs Ketchup
1 Jus d'un demi citron
30 cl Fond de veau
1 càc Paprika doux
1 Bouquet émincé d'herbe fraîche ou séchées comme persil, origan, thym, persil, basilic
25 cl Crème
Quelques gouttes de Tabasco
Sel
Poivre
Accessoires
Mélangeur
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les oignons et échalotes en gros morceau
Stap 2 /6
Faire rissoler en ajoutant un peu d'huile
Stap 3 /6
Rajouter le cognac
Stap 4 /6
Rajouter tous les autres ingrédients sauf la crème
Stap 5 /6
Rajouter la crème
Stap 6 /6
Rectifier l'assaisonnement si nécessaire





