- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Lasagne met zalm en spinazie
Lasagne met zalm en spinazie
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
5 bladje Lasagnevellen
120 g Zalm
180 g Spinazie
1 tl Knoflook
10 cl Crème fraîche
120 g Ricotta
15 g Kaas
1 snuifje Nootmuskaat
Zout
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /7
Dit recept is bedoeld voor één bakje van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /7
Meng de verse room en ricotta in een kom.
Stap 4 /7
Giet eerst een laag van het mengsel van verse room en ricotta in het bakje en leg er dan een vel lasagne op. Bedek met een laagje spinazie, de helft van de zalm, een beetje knoflook, zout, peper en een snuifje nootmuskaat.
Stap 5 /7
Herhaal met een nieuw lasagnevel en de resterende ingrediënten, eindig met een laag van het mengsel van room en ricotta en werk af met de geraspte kaas.
Stap 6 /7
Als de 3 bakjes klaar zijn, giet dan 40 cl water in de kom en plaats het toebehoren.
Stap 7 /7
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.