- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Salade de riz noir, potimarron et orange
Salade de riz noir, potimarron et orange
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
80 g Riz noir
120 g Potimarron
10 cl Bouillon de légumes
0.5 càc Cumin moulu
1 Orange
3 càs Sauce salade à l'orange
Sel
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /7
Cette recette est prévue pour un compartiment My Batchcooker Express.
Stap 2 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 3 /7
Garder les segments d'orange et la sauce pour agrémenter le plat après cuisson.
Stap 4 /7
Mettre le riz noir, les dés de potimarron et le cumin moulu dans le compartiment. Saler et poivrer. Ajouter le bouillon.
Stap 5 /7
Une fois les 3 compartiments préparés, verser 40 cl d’eau dans la cuve et placer l’accessoire.
Stap 6 /7
Lancer la cuisson en mode manuel Haute pression pendant 30 min.
Stap 7 /7
Laisser refroidir et ajouter les oranges et la sauce.