- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rutaba au lard et Pomme de terre
Rutaba au lard et Pomme de terre
- Totale tijd 40min
- 10min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g pomme de terre
900 g rutabaga
4 gros poireaux
500 g poitrine fumee
20 cl bouillon de poule
2 pincée poivre
Bereiding
Stap 1 /10
peler et couper en grosses tranches les rutabagas
Stap 2 /10
les faire blanchir 10mn dans de l'eau salée bouillante dans 1 casserole à part
Stap 3 /10
pendant ce temps peler et couper également en grosses tranches les pommes de terre
Stap 4 /10
couper, nettoyer et tronçonner les poireaux
Stap 5 /10
couper en gros lardons la poitrine fumée
Stap 6 /10
égoutter les rondelles de rutabaga
Stap 7 /10
faire dorer les lardons de poitrine avec le poireau
Stap 8 /10
ajouter les pomme de terre puis le rutabaga par dessus dans la.cuve
Stap 9 /10
mettre 20cl de bouillon de poule et poivrer
Stap 10 /10
cuire 20 mn sous pression







