- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rouget, semoule et légumes
Rouget, semoule et légumes
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
8 Rougets barbet
70 g Haricots verts
70 g Fenouil
70 g Asperges vertes
120 g Semoule grain fin
20 g Beurre fondu
2 càs Huile d'olive
Sel, poivre
20 cl Eau
6 Cure-dent
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Rouler les filets et maintenir avec un cure-dent. Dans un bol, verser le beurre sur la semoule. Mélanger pour enrober les grains.
Stap 3 /6
Verser l'huile dans la cuve. Sauter les légumes.
Stap 4 /6
Ajouter l'eau. Assaisonner généreusement. Remuer. Dessus, placer les filets enroulés.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 4 min.
Stap 6 /6
Placer dans un plat. Couvrir la semoule de jus. Attendre 3 minutes. Servir.







