- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rôti porc + Pommes de terre Extra-crisp
Rôti porc + Pommes de terre Extra-crisp
- Totale tijd 1u 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
12 Pommes de terre grenaille
1 Tête d’ail
1 Rôti de porc
Huile d’olive
1 Bouillon cube boeuf
250 cl Eau
Herbes de Provence
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Badigeonner le rôti de porc avec huile d’olive et herbes de Provence
Stap 2 /6
Déposer les pommes de terre grenaille et le rôti au fond de la cuve. Rajouter les gousses d’ail en chemise. (Si je n’ai pas de PdT grenaille, je prends de petites que je coupe en 2 et que je dispose chair contre le fond et peau au dessus pour éviter le dessèchement lors de la cuisson)
Stap 3 /6
Verser le bouillon cube dilué dans 250 cl d’eau chaude
Stap 4 /6
Poser l’extra crisp et choisir fonction P1 / 30mn
Stap 5 /6
Retourner le rôti et remettre à rôtir fonction P1 / 40mn
Stap 6 /6
Manger aussitôt … Bon appétit !








