- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rôti de porc sauce à la bière et aux champignons
Rôti de porc sauce à la bière et aux champignons
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 pincée sel/poivre
700 g rôti porc
1 oignon
3 échalotes
25 cl bière blonde
2 fond de bouillon
100 ml eau
Moutarde
250 g champignons de paris
Bereiding
Stap 1 /8
Mettre le cookeo en mode dorer
Stap 2 /8
Faire revenir les oignons/echalottes
Stap 3 /8
Ajouter la bière, le bouillon dilué dans l'eau et saler (à votre convenance), Bien mélanger le tout
Stap 4 /8
Batigeonner le rôti de moutarde et le mettre dans le cookeo
Stap 5 /8
Mettre sous pression pendant 30min
Stap 6 /8
Rajouter les champignons ensuite, remettre sous pression pendant 10min ( j'ai fait cuire les pâtes à ce moment-là, en même temps dans le cookeo)
Stap 7 /8
Possibilité d'épaissir la sauce Avec de la maïzena (diluer dans le l'eau et mettre en mode dorer)
Stap 8 /8
À table, bonne dégustation.







