- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rôti de porc aux épices indiennes
Rôti de porc aux épices indiennes
- Totale tijd 1u 25min
- 1u
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
800 g Rôti dans le filet
0.5 l Lait
1 càs Épices curry
1 càs Citronnelle en poudre
1 càs Gingembre
1 pincée Sel
1 càs Sauceline
Bereiding
Stap 1 /3
Diluer toutes les épices dans le lait et faire mariner 1 h le rôti dans ce liquide.
Stap 2 /3
Mettre le rôti et le liquide dans la cuve position cuisson sous pression.
Stap 3 /3
A la fin, sortir le rôti , mixer la sauce avec un mixeur plongeur pour la fluidifier . Ajouter éventuellement 1 la sauceline si trop liquide







