- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rosbif rôti de boeuf
Rosbif rôti de boeuf
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 7min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personnes
1200 g Rôti de bœuf
100 ml Vin blanc
1 Oignon
125 g Lardons
2 càc Viandox
1 càs Matière grasse
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir l’oignon émincé et les lardons dans la matière grasse en mode dorer
Stap 2 /4
Rajouter le rôti et faire dorer 5 min d’un côté puis 5 min de l’autre côté
Stap 3 /4
Rajouter le vin blanc et le viandox (pincée de poivre facultatif) et mettre en mode sous pression 7 min
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson, ne pas ouvrir et laisser en maintien au chaud 7 min
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
