- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz, poireaux et saumon fumés
Riz, poireaux et saumon fumés
- Totale tijd 14min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Tranches de saumon fumés
200 g De riz basmati blanc
2 Poireaux
20 g De beurre
3 càs De crème fraîche
20 g De gruyere
1 pincée De sel et de poivre
400 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients
Stap 2 /6
Laver et couper le poireaux en petits morceaux
Stap 3 /6
Faites revenir les poireaux avec le beurre ensuite mettre la pincée de sel et le poivre et faites dorer pendant 3 minutes
Stap 4 /6
Ajoutez le riz et recouvrir d'eau. Coupez en morceau les tranches de saumon fumés et les mettre par dessus.
Stap 5 /6
Cuire sous pression pendant 4 minutes
Stap 6 /6
Ajoutez la crème fraîche et le gruyère et faites réchauffez quelques instants.






