- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz indien au poulet
Riz indien au poulet
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
100 g Riz basmati
120 g Poulet
1 càc Épices indiennes
1 càc Huile végétale
20 cl Eau
Sel
1 càs Coriandre
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Cette recette est prévue pour un compartiment My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 3 /6
Garder la coriandre pour agrémenter le plat après cuisson.
Stap 4 /6
Mettre le riz dans le compartiment. Ajouter les morceaux de poulet. Saupoudrer avec les épices indiennes. Arroser le tout avec l'huile et l’eau. Saler et poivrer. Bien mélanger.
Stap 5 /6
Une fois les 3 compartiments préparés, verser 40 cl d'eau dans la cuve et placer l’accessoire.
Stap 6 /6
Lancer la cuisson en mode manuel Haute pression pendant 30 min.