- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz et saucisse fumé
Riz et saucisse fumé
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignon
1 Boite de pulpe de tomates
300 g Riz Thaï
7 Saucisses fumées
Piment oiseau
1 Bouillon cube
700 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Couper les Saucisses en rondelles assez épaisse Emincer finement l'oignon
Stap 2 /4
Préchauffer le cookeo en mode rissolage fort avec un filet d'huile d'olive dans la cuve Faire revenir les oignons et rajouter les Saucisses. Cuire environ 5 minutes en remuant régulièrement
Stap 3 /4
Ajouter le riz, la boîte de Pulpe de tomate, l'eau, le bouillon et assaisonner suivant les goûts. Cuire sous pression 10minutes
Stap 4 /4
Si trop d'eau, relancer en rissolage pour évaporer.








