- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz au curry
Riz au curry
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
100 g Riz basmati
100 g Petits pois
1 càc Oignon
0.5 càs Pâte de curry
1 càs Huile végétale
20 cl Eau
1 càs Coriandre
Sel
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /5
Cette recette est prévue pour un compartiment My Batchcooker Express.
Stap 2 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 3 /5
Rincer le riz basmati et l’égoutter. Mettre le riz dans le compartiment. Ajouter les petits pois, l'oignon en semoule et la pâte de curry. Arroser le tout avec l'huile végétale et l’eau. Assaisonner avec du sel et du poivre. Garder la coriandre pour agrémenter le plat après cuisson.
Stap 4 /5
Une fois les 3 compartiments préparés, verser 40 cl d'eau dans la cuve et placer l’accessoire.
Stap 5 /5
Lancer la cuisson en mode manuel Haute pression pendant 30 min.