- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rissoto aux courgettes
Rissoto aux courgettes
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Riz spécial Rissoto
3 Courgettes rondes
1 Oignon
120 g Fromage Tartare
750 ml D'eau
3 càs Huile d'olive
20 cl Crème fraîches semi-epaisse
2 càs Bombées de fondue de veau
2 pincée Piment d'Espelette(ou poivrez)
Bereiding
Stap 1 /2
Découper en petits cubes les courgettes. Émincer l'oignon. Les faire dorer pendant 5 minutes dans l'huile d'olive avec le riz.
Stap 2 /2
Rajouter le fromage, le fond de veau, la crème fraîche. Mélangez bien. Ajouter du sel selon vos habitudes (le fond de veau étant déjà un peu salé) Mélangez le tout, rajoutez l'eau. Mélanger et faire cuire sous pression 25 minutes. Bon appétit !



