- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto sarrasin & Champignons
Risotto sarrasin & Champignons
- Totale tijd 24min
- 20min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
300 g gr Sarrasin décortiqué (magasin bio)
60 g gr Sarrasin grillé "kasha"(magasin bio)
300 g gr Champignons (de Paris, cèpes, trompettes, etc.)
3 Echalote pelée et ciselée
75 cl Bouillon de légumes
3 cs Mascarpone
6 cs Parmesan râpé
Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Bien nettoyer les champignons. Couper en morceaux. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Cuire les champignons 5 min. Ajouter l'échalote. Cuire 2 min.
Stap 4 /6
Ajouter les 2 sarrasins, et le bouillon. Rectifier en sel et poivre si besoin.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 4 min.
Stap 6 /6
Ajouter le mascarpone et le parmesan. Mélanger.







