- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons
Risotto poulet champignons
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO + GOURMET CE852900 Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Oignons
2 Escalopes de poulet
1 Cube de légumes
600 ml Eau
20 cl Vin blanc
400 g Risotto
100 g Champignons
40 g Parmesan
3 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /11
Émincer l’oignon
Stap 2 /11
Couper le poulet en cubes
Stap 3 /11
Faire dorer l’oignon 5 minutes
Stap 4 /11
Rajouter le poulet et faire dorer 5 minutes
Stap 5 /11
Rajouter les champignons et laisser dorer 2 minutes
Stap 6 /11
Rajouter le risotto et remuer de temps en temps jusqu’à que le riz devienne translucide
Stap 7 /11
Verser le vin blancs et laisser chauffer quelques minutes jusqu’à évaporation de l’alcool
Stap 8 /11
Rajouter l’eau et remuer
Stap 9 /11
Rajouter le cube émietté
Stap 10 /11
Laisser cuire 10 minutes sous pression
Stap 11 /11
Une fois la cuisson terminée rajouter la crème et la parmesan et remuer






