- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons
Risotto poulet champignons
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g de poulet
300 g de champignons
3 càc de fond de veau
1.5 l d’eau
400 g de riz à risotto
5 càs de parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Couper le poulet en morceaux ainsi que les champignons
Stap 2 /5
Faire dorer quelques minutes le poulet et les champignons
Stap 3 /5
Une fois cuit, rajouter le fond de veau dilué dans un verre d’eau chaude et rajouter le riz
Stap 4 /5
Rajouter 1,5 L d’eau et lancer la cuisson sous pression 6 minutes
Stap 5 /5
Une fois cuit, rajouter le parmesan






