- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons
Risotto poulet champignons
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 5min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Riz rond / riz à risotto
0.5 Oignons
500 g Blanc de poulet émincé
100 g Mélange de champignons sechés
1 Cube de volaille
150 ml Vin blanc
500 ml Eau
1 càs Parmesan ou fromage râpé de votre choix
3 càs Crème liquide
Bereiding
Stap 1 /4
Préparation des ingrédients : émincer le poulet, les champignons et émincer très finement l'oignon Diluer le cube de volaille dans l'eau
Stap 2 /4
Dans la cuve ajouter l'oignon, le poulet, les champignons et le vin blanc Faire revenir le tout En mode dorer 5 minutes
Stap 3 /4
Ajouter le riz, l'eau avec le bouillon de volaile dilué Mélanger le tout puis mettre en cuisson sous pression 10 minutes
Stap 4 /4
Une fois le risotto cuit, ajouter la crème et saupoudré de parmesan. Mélanger le tout et maintenir au chaud 5 minutes C'est prêt





