- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons bacon
Risotto poulet champignons bacon
- Totale tijd 33min
- 15min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto cru
400 g Aiguillettes de poulet
500 g Champignons de Paris
100 g Allumettes de bacon
2 Grosses échalotes
2 Kub or
500 g Eau
100 g Crème demi épaisse à 18% de MG
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir les allumettes et le bacon dans un peu d’huile.
Stap 2 /5
Ajouter le poulet coupé en cubes, les champignons émincés et faire revenir quelques minutes.
Stap 3 /5
Ajouter le riz, bien mélanger et continuer à faire revenir.
Stap 4 /5
Mettre l’eau et les kub or dans la cuve. Bien ménager. Mettre en route pour 8min de cuisson sous pression.
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson, ajouter la crème, bien mélanger et servir. Bon appétit!






