- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poireau, champignons et courgettes
Risotto poireau, champignons et courgettes
- Totale tijd 34min
- 15min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz arborio
20 cl Vin blanc
1 Bouquet garnie en cube
1 Cube de poule au pot
10 Petits champignons
1 Poireau
1 Courgette
1 Oignon
650 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les légumes en dés (j’utilise un coupe légume)
Stap 2 /5
Mettez les légumes à dorer avec un léger filet d’huile d’olive
Stap 3 /5
Ajouter le vin blanc, puis le riz, assaisonner, mettre les 2 cubes et remuer
Stap 4 /5
Ajouter les 650 ml d’eau et mettre en cuisson sous pression 15 minutes
Stap 5 /5
Bon appétit !







